Lajmi i fundit! Gjendet i dje gur ‘Benzi’ i bra ktisur në Fier, zbardhen dyshimet e para


Në afërsi te fshatit Shtyllas në Fier është gjet ur një automjet i tipit ‘Mercedes Benz’, i shkr umbuar totalisht.

Makina është pa tar ga dhe dyshi met janë qe mund t’i jetë vend osur fla ka qëllimisht.

Gazetari Ervis Kushi raporton se kanë qenë banorë të zonës ata që kanë parë fl akët e kanë njoftuar forcat zj arrfikës.

Makina është gjetur në një rrugë dytësore, lidhëse me By-Passin e Fierit.

Dyshimet se makina mund të jetë përfshirë në ndonjë ngjarje kri minale kanë bërë

që të nisë puna për ide ntifikimin e pronarit të mundshëm të automjetit nëpërmjet nu mrit të shasisë e detajeve të tjera, që i kanë shpëtuar djegies.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *