Detektivja rrëfen historinë e pazakontë: Një zonjë kërkoi t’i ndiqnim burrin, zbuluam se ai e tradhtonte me një mashkull


Detektivja e njohur, Shkënda Lili, ka rrëfyer një histori të pazakontë nga puna e saj.

Ajo ka treguar se si një grua shkoi pranë zyrave të saj dhe i kërkoi që të ndiqnin bashkëshortin pasi dyshonte se ai e tradh tonte.

Lila shtoi se ai nuk e tradhtonte gruan e tij me ndonjë grua tjetër, por panë që ai kishte një afrimitet me një mashkull.

“Erdhi një zonjë për të ndjekur bashkëshortin dhe nuk doli se kishte marrëdhënie me një femër.

Nuk e pamë se kishte lidhje me një mashkull, por vumë re se kishte një afrimitet të afërt me një mashkull, thjesht dyshime. Kam dyshuar, nuk ia kam treguar klientes sime”, tha Lili.

Më pas, Shkenda u shpreh se burrat në moshën 50-vjeçare kanë tendencë që të lidhen me vajzat e reja dhe jo të martuara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *