Ça nuk bën vaki! Rrëfimi i pazakontë i gruas që pretendon se “takoi” Zotin, pensionisja tregon si u zgjua nga zëri i gjyshes


Një grua ka kujtuar momentin e çu ditshëm që pretendon se “tako i Zotin” pasi r a në ko ma.

Penny Wittbrodt, 52 vjeç, nga Kentaki u dërgua me urgj encë në spital në 2014 dhe 2016 pasi kishte vës htirësi në fry mëmarrje dhe gëll titje.

Wittbrodt – e cila shpesh poston për përv ojat e saj në Facebook dhe në podkaste – tha për news.amomama.com se pasi pëso i nga sho ku an afilaktik, ajo ndjeu se shpir ti i saj dhe i gjyshes iu zbulua asaj.

Sipas Mittbrodt, të dy shp irtrat i thanë asaj: “Koha këtu [në Tokë] është kaq e strukturuar dhe koha atje me të vërtetë largohet nga ju”.

Pasi pëso i reaks ionin aler gjik nga ngrënia e butakëve, Wittbrodt pretendon se pa një “dritë të ndritshme” përpara se shpirti i gjyshes t’i thoshte telep atikisht që të qëndronte e qetë.

Wittbrodt pretendon se kur u zgjua nga k oma ajo u shër ua menjëherë.

“Ne kemi për qëlli m të ecim përpara, të përballemi me sfi dat dhe të ndajmë mirësi,” i tha ajo botimit.

Infermierja në pension shtoi se p ërvoja ishte një shen jë e Zotit dhe e bëri të kuptonte se do të “shpërbl ehej në jetën e përtejme” për vua jtjet e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *