Ah zemra e vogël! Ami rrëfen momentin e fri kshëm me të bijën


Amarda Toska ishte e ftuar së fundmi në rubrikën “50 pyetje” në “Prive”,

ku rrëfeu momente nga jeta e saj që nga fëmijëria, planet për të ardhmen, biznesi e familja.

Një nga pyetjet që iu drejtua Amit ishte edhe cili ka qenë momenti më i fri kshëm që ka përjetuar në raport me fëmijët.

Ami u ndal tek një moment i sik letshëm, kur Sia ka qenë 1 vjeç dhe pë soi një dje gie.

“Fri ka më e madhe ka qenë një moment i sik letshëm kur vajza jonë ka pasur një dj egie në moshën 1-vjeçare.

Fatmirësisht e kaluam, por atëherë ishte një fr ikë shumë e madhe sepse ti do ta ndihmosh me gjithë qenien tënde, por nuk ke ç’bën për atë gjë që tashmë është bërë”, tregoi Ami.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *