Shkundet toka, lëkundje të forta tërmeti në Shqipëri, ja epiqendra dhe magnituda


Raportohet se ditën e sotme pranë qytetit të Elbasanit janë ndjerë lëku ndje të fo rta sizm ike.

Sipas informacioneve të para lëk undja ka qenë me magnitudë 4 të shkallës Rihter,

ndërsa tër meti u ndje në orën 14:54 minuta, epiqendra 13 km në perëndim të Elbasanit,

dhe 24 kilometra në jug-lindje të Tiranës.

Raportohet se thellësia e valëve ka qenë

10 kilometra ndërsa lëku ndjet janë ndjerë në disa qytete.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *