Sherri mes dy grupeve shqiptare në lokal degr adon në përdorimin e ar mës, raportohen vikt ima dhe të pla gosur


Të sht ëna me ar më janë raportuar këtë të diel në Florida.

Mediat e huaja shkruajnë se një pe rson ka mbe tur i vr a rë dhe gjashtë të tjerë janë pla gosur.

Të pl agosurit janë dërguar në spi tal ku edhe po marrin traj tim mjekësor.

Ngjarja ka ndodhur jashtë një lokali në qendër të qytetit Tampa.

Raportohet se dy grupe personash janë përl eshur në një lokal dhe më pas kanë vazhduar

konfli ktin jashtë ku më pas sher ri ka degr aduar në përdorimin e ar mëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *