Pupu! Klientët ankoheshin sepse bankomati nuk nxirrte më para. Kur banka e hapi, u shtangën nga çfarë panë brenda


A e keni menduar ndonjëherë se çfare ndodh brenda nje bankomati nese ai nuk nxjerr me kartmonedha?

Nga India na vjen pergjigja. Disa kliente ishin ankuar se një bankomat kishte p robleme me nxjerrjen e parave,

ndaj banka dergoi teknikët që e hapën për të parë se çfarë e shkaktonte pr.ob lemin.

Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish,

pasi klientët u ankuan se ATM kishte prob leme dhe nuk nxirrte paratë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *