Ngjarje tra gjike! Përpla set për vde kje shqiptari në Itali, baba i 3 fëmijëve


Një 57-vjeçar shqiptar hu mbi trag jikisht jet ën të shtunën në Novara të Italisë.

Ndriçim Binjaku po ecte në rrugë kur u për plas nga një makinë që e hod hi disa metra tutje.

Sipas mediave fqinje, 57-vjeçari jetonte prej vitesh në këtë qytet bashkë me familjen dhe punonte në një ndërmarrje si mekanik.

Përp lasja ishte shumë e fo rtë dhe shqip tari gjeti vde kjen në endin e ngjarjes.

Në timonin e makinës mësohet se ishte një 49-vjeçar nga Trecate.

Ai u ndalua nga policia dhe iu në nshtrua test it të alko olit dhe dro gës. Hetimet për ngjarjen e rën dë vijojnë.

Ndriçim Binjaku ishte baba i 3 fëmijëve./tvklan.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *