Ngjarja e fundit! Adoleshentja rrëm behet nga pesë burra në Greqi, Markela ishte duke shëtitur me motrën,


Një 14-vjeçare është rrë mbyer mbrëmjen e së premtes, 7 tetor në Nikea të Greqisë, me familjes që ka den oncuar pe ngmarrjen e së miturës në polici.

Sipas rrëfimit të nënës, Markela ishte duke ecur me motrën e saj Esmeralda, mbrëmjen e së premtes, kur dy makina i pr enë rrugën motrave dhe morën pen g Markelën. Siç rrëfen e ëma, nga makinat zbritën pesë burra, dhe pasi neutra lizuan Esmeraldën, morën Markelën, e futën me dhu në në makinë dhe u larguan.

Esmeralda e tm erruar shkoi menjëherë në shtëpi, ku i tregoi familjes për rrëm bimin e motrës. Sot bëhen dy ditë nga rrëm bimi i adoleshentes dhe nuk ka ende asnjë gjur më se ku mund të ndodhet, raporton protothem.gr.

Siç thotë e ëma, kjo nuk është hera e parë që adoleshentja rrëm behet.

Sipas saj autori ia ka rrë mbyer të bijën 20 ditë më parë, teksa Markela shkonte në shkollë.

“Ai e futi në makinë me dhu në, dhe e çoi diku, më pas e la një shesh në një fshat. Vajza ime ishte tme rrua. Edhe këtë herë Markela është rrë mbyer nga i njëjti person”, thotë për protothema.gr nëna e Markelës, Maria.

Fondacioni “Buzëqeshja e Fëmijës” në bashkëpunim me policinë e shtetit po vijojnë kërkimet për 14-vjeçaren.

“Dritë” mbi heti met pritet të hedhin pamjet nga kamerave të sigurisë së zonës që kanë regjistruar momentin e rrëmb imit të Markelës./Abcnews.al/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *