Lajmi i fundit! Plas she rri mes të rinjve në Elbasan, raportohen të pla gosur


Një 21-vjeçar është pla gosur me thi kë këtë pasdite në qytetin e Elbasanit, si pa sojë e një kon flikti të çastit për motive të dob ëta me një 54-vjeçar.

Uniformat blu bëjnë me dije se 21-vjeçari ndopdhet në sp ital, ndërsa autori është ka pur nga policia 10 minuta pas ngjarjes.

Mësohet se autori P. R. është lokalizuar dhe kapur brenda pak minutash, pas ngjarjes. Aktualisht ndodhet në ambientet e Policisë, për veprime të mëtejshme procedurale.

Njoftimi i policisë:

Pla gosi me th ikë një 21-vjeçar, kapet dhe vihet në pra nga brenda pak minutave aut ori.

Në lagjen “28 Nëntori”, Elbasan, dy shohet se pas një kon flikti të çastit për motive të dob ëta, shtetasi P. R. 54 vjeç, banues në Elbasan, ka pla gosur me mjet pre rës (thi kë), shtetasin F. Sh., 21 vjeç, banues në Elbasan, i cili ndodhet në sp ital, për ndi hmë mjek ësore.

Autori i dys huar, shtetasi P. R. është lokalizuar dhe kapur brenda pak minutash, pas ngj arjes.

Aktualisht ndodhet në ambientet e Policisë, për veprime të mëtejshme proc edurale.

Grupi hetimor, nën drejtimin e Prokurorisë, vijon veprimet hetimore për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *