“Kuj des mos dig jeni në FE RR”, nënkomisarja Anisa Kostani përballet me gazetarët pas su lmit te shume perfolur


“Piranjat” në Abc të moderuar nga Arilena Ara dhe Florjan Binaj, këtë javë i kanë bërë një vizitë surprizë nënkomisares, Anisa Kostani, e cila u pez ullua nga detyra dy muaj më parë pasi fy eu gazetarët, pasi sipas saj janë të degj eneruar.

Pikërisht ditën e rikthimit në detyrë “Piranja” Rovena në emër të emisionit “Piranja” shkoi dhe i bëri një vizitë, por edhe për t’i bërë një dhuratë me rastin e rikthimit në detyrë.

E pyetur nga “Piranja” jonë se përse kjo gjuhë urre jtjeje ndaj gazetarëve, nënkomisarja Anisa tha se nuk e ka me gazetarët në përgjithësi, por e kishte me një person të caktuar.

Kujtojmë që nënkomisarja Anisa Kostani u pez ullua nga detyra menjëherë pas postimit të bërë prej saj në rrjet, ku fy ente gazetarët.

Në atë kohë Drejtori i përgjithshëm i Policisë Gledis Nano urdhëroi pez ullimin nga detyra. Ndërkohë që javën e shkuar me urdhër të Drejtorit të ri të Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku,

Anisa është rikthyer në detyrë, por këtë herë ajo sqaroi se ka shumë respekt për gazetarët, përveç njërit ose njërës, që e di vetëm nënkomisarja se kush është.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *