Ka pasur fantazi sek suale me një personazh ‘Vip’ shqiptar?! Bardhi na çudit me deklaratën e tij


Më lër të flas” ka nisur tashmë sezonin e dytë.

Në puntatën e sotme janë dy të ftuar shumë special. I ftuari i parë është këngëtari i njohur, Bardhi dhe sigurisht ëmbëlsira për në fund, e ftuara e dytë është këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Xhensila Myrtezaj.

Gjatë një loje të zhvilluar gjatë emisionit, vëllezërit Veshaj duhet ti drejtojnë pyetje Bardhit dhe këngëtari duhet të përgjigjet duke u bet uar.

Një nga pyetjet e drejtuara për të ka qenë nëse ka pasur ndonjëherë fant azi se ksuale për ndonjë personazh ‘Vip’ shqiptar dhe këngëtari është përgjigjur:

Bardhi : Po

Vëllezërit Veshaj: Me kë?

Bardhi: Rita Orën

Nuk e dimë nëse kjo përgjigje te dytë ishte e sinqertë nga ana e këngëtarit apo thjesht e përdori si emër për të dalë nga situata.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *