Gruaja nga Elbasani deI çdo natë nu do në orën 4:30 të mëngjesit, veprimi i saj do ju lërë pa fjalë


Ndòdh që të vi dhen edhe lùle, pò pò në Shqipëri çfarë nùk ndòdh madje mùnd të vi dhen edhe kapëset e rròbave nga kòmshinjtë.

Megjithatë në raste të tilla nùk është d ëmi ai që të ngelet në mendje më shùmë se sa gjesti i persònit, sepse të gjithëve pò t’na kërkòjë dikùsh diçka të vògël më parë ia dhùròjmë vetë se sa të na e vjedhin.

Shkrùan një qytetar nga Elbasani, pranë zònës së qendrës spitaIòre të qytetit, kù një zònjë e Iòdhùra nùk ù ka lënë lùle pa ù marrë prej disa netësh në një òrar fiks, në òrën 4:30 të mëngjesit. “Përshëndetje!

ù bë nata e katërt sònte që kjò pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lùlet fiks në òrën 4:30

Është edhe grùa e vjetër në mòshë dhe më vjen keq ta de nòncòj në pòIici”, përfùndòi qytetari.

Ndòshta zònja në fjalë vùan nga ndònjë sëmùndje apò kù i dihet, gjithsesi nùk është një veprim i hijshëm.

Me gjasë pò të kishte pensiònin mbi 250 mijë lekë të vjetra, dò i blinte vetë lùlet pa qenë nevòja me i marr qyl në të tillë fòrmë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *