Detaje nga ngjarja e rë ndë në Elbasan, endacaku i pr eu fytin me thi kë 21-vjeçarit


Detaje të reja janë zbardhur nga ngja rja e rë ndë e ndodhur ditën e sotme në Elbasan, ku u pl agos me thi kë një 21-vjeçar.

Mësohet se i riu që u go dit me thi kë në qafë është Fabio Shybehja,

ndërsa autori i ngjarjes është shtetasi Petrit.R 54 vjeç, endaca k që mbledh kanoçe në qytet. Ai po ashtu dys hohet se është një person i alk oolizuar.

Gjithçka ka ndodhur në lokalin e 21-vjeçarit,

ku autori ka hyrë dhe ka nisur të of endojë familjarët e të riut. Ky i fundit ka ndërhyrë dhe e ka nxjerrë jashtë ambienteve të lokalit.

Por pasi e nxori jashtë, 54-vjeçari shkoi te tek karroca ku kishte kanoçet, mori një thi kë dhe e god iti mbas shpine drejt në f yt Fabio Shyben.

I pl agosuri ndodhet në spital, ndërsa autori është vënë në pran gat e policisë 10 minuta pas ngjarjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *