Bravo! Tashmë një aktore, e famshmja e TikTok-ut arrin të bëhet pjesë e televizionit


TikTok kjo platformë dhe rrjet social është trendi i fundit ku të gjithë janë përfshirë.

Një nga to është edhe Jona Vrioni, e cila tërhoqi vëmendjen në rrjetet sociale me videot humoristike.

Videot e saj janë të frymëzuara nga realiteti shqiptar,

të cilin me sa duket ka preferuar ta sjellë në një mënyrë pak më ndryshe.

Jona i është bashkuar së fundmi emisionit të humorit “Klaniforina” ku shfaq për herë të parë mbrëmjen e sotme.

Jona argëtoi dhe bëri për të qeshur edhe publikun e emisionit,

ashtu siç bën me publikun e saj virtual ose atë të rrjeteve sociale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *