Beri buje per marredhenien me partnerin ne BB VIP, Paloma ben deklaraten e papritur: Edhe une kam trad htuar


Nje nga temat e shtruara gjate puntates se sotme ne “E Dìell” ìshte ajo e marredhenìeve ne çìft dhe tra dhtìse, nese mund te jetohet ose jo gjìthe kohen me dyshìme tek partnerì.

Nder te ftuarìt ne panel ìshte edhe gazetarja dhe ìsh banorja e BB VìP, Paloma.

E pyetur nga gazetarì Bledì Mane nese ka tra dhetuar ndonjehere, ajo u pergjìgj se nuk mund t’a mohonte se ka trad hetuar me mendje.

Paloma u shpreh se kjo eshte nje menyre per t’u shperqendruar nga preokupìmet dhe problemet e jetes se perdìtshme,

ndersa shtoì se ajo dhe partnerì ì saj jane bashke per gatì 10 vjet dhe kjo ka konsumuar dìsì marredhenìen e tyre.

Kujtojme se gjate rrugetìmìt ne “Bìg Brother VìP”, nje nga hìstorìte qe morì vemendjen e publìkut ìshte edhe ajo e Palomes me bashkeshortìn e saj.

Gazetarja rrefeu momentet e erreta nga bashkejetesa e tyre per shkak te konsumìmìt te alkolìt nga partnerì ì saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *