Sheiku nga Dubai “i hapi dyert”? Floriana Garo rrëfehet për herë të parë dashurinë e saj


Shumë vite përpara se ajo të martohej me avokatin e mirënjohur Enis Daci, Floriana u përfol për se kishte krijuar lidhje me sheik, madje ia kishin shtruar rrugën për të ecur përpara.

Vetë Floriana ka bërë një reagim të parë vetëm së fundmi në “Glamour Zone”.

Ester Bylyku: Cili është thashethemi më i pavërtetë që ke dëgjuar për veten, por që ka qarkulluar shumë në media?

Floriana Garo: Që unë jam e lidhur me sheik nga Dubai. Që këta sheikët ma shtruan komplet rrugën për të vazhduar përpara.

Ester Bylyku: Kjo nuk ka ndodhur asnjëherë?

Floriana Garo: Nuk kam qenë asnjëherë e lidhur me ndonjë sheik të Dubait, dhe nuk ka qenë as objektiv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *