Ka ardhur kohë e ke qe! 20-vjeçari tro ndit me rrëfimin: Ja si e kam filluar hash ashin 14-vjeç, e pija cepave të shkollës


Fatkeq ësisht konsu mimi i lën dëve nar kotike nga të miturit është rritur shumë vitet e fundit dhe kryesisht në gjimnazet dhe shkollat 9-vjecare të kryeqytetit. Ku prindërit nuk dinë asgjë se çfarë ndodh me fëmijët e tyre, ndërsa mësuesit nuk mbajnë asnjë përgj egjësi kur shohin se në shkollë ko nsumohen lë ndë nark otike nga të miturit. Pavarësisht se kjo duhet të ishte një situatë ala rmante duket se shkollat janë kthyer në vende ku të miturit përgatiten për tu bërë kons umatorë apo shi tës të nark otikëve.

Për emisionin “Vetting” 20-vjecari tron dit me rrëfimin e tij, ai thotë se e ëma e ka kapur disa herë me cigare hash ashi ndërsa i ati nuk e di, pasi është gjithë kohës në punë, në shkollë ai thotë se mësuesit e kanë parë disa herë, por thjeshtë e kanë këshilluar se nuk të bën mirë.

“Kam shkuar shumë herë në klasë me has hash edhe e kam pirë tek cepi i shkollës. Ka pasur raste që na kanë kapur mësuesit, poli cia më rrallë por mësuesit shumë herë. Na kanë thënë që mos e pi ni, por tani ne jemi në botën tonë. Raportin me familjen e kam normal, babi shkon në punë edhe mami, motra shkon në shkollë ndërsa unë rri rrugëve. Marrëdhëniet i kemi të mira, familja nuk e di se unë bëj këtë gjë as nuk ka për ta marrë vesh ndonjëherë, mami më ka zënë bis hta cig aresh por i kemi sqaruar gjërat, ndërsa babi nuk e di sepse në rast se babi do e merrte vesh ne marr im f und, as punë as asgjë më mbyll në shtëpi”.

Kështu nis rruga e kr imit për shumicën e të rinjve që janë tashmë kon tigjent i grupeve kr iminale nëpër rrugët e Shqipërisë dhe përtej kufijve të saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *