Ngjarje e pazakontë/ I moshuari i qeras të gjithë me kafe dhe i pyet nëse do të shkojnë në var rimin e tij


Një ngjarje e çud itshme ka ndodhur në Fthiotidë ku një 90-vjeçar është vet ëv rarë mesditën e sotme.

Sipas lamiareport.gr, në bazë të dëshmive të bashkëfshatarëve të tij,

po atë mëngjes ai kishte shkuar në kafenenë e fshatit dhe i kishte qerasur të gjithë me nga një kafe.

Teksa po largohej, ai i pyeti nëse do të shkonin në fu neralin e tij, por njerëzit filluan që ta ng acmonin duke pretenduar se po tal lej.

Fatk eqësisht, 90-vjeçari kishte marrë vendimin e tij dhe madje kishte njoftuar disa nga të afërmit e tij, duke i ftuar në va rrimin e tij.

Para se të mund të telefonin mbrapsht dhe të kontrollonin nëse ishte serioz, i moshuari brenda shtëpisë ku jetonte i vetëm në Paleochori Dorieon, drejtoi nga vetja ar mën e gjahut dhe që lloi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *