Ka dhe kështu! 42-vjeçarja lyp nje burre në TV Klan: Jam e vi*g jër, skam qene kurre në hotel


Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në em isi onin “Aldo Mor ning Sh ow” një njohje. E pyetur

nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë li dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka pat ur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të int eresuar për diçka serioze.

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrob aqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin.

Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur raste, por kanë qenë raste për ta.llje, donin di rekt dhe në hotel”, tha Vera.

42-vjeçarja lyp nje burre në TV Klan: Jam e vi*g jër, skam qene kurre në hotel, dua një burrë për


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *