E pabesueshme! Jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër, vajza shpëton vd ekjes për një fije


Jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër.

Kjo shprehje merr kuptim më së miri, për një in cident të ndodhur me një vajzë në një stacion treni në Samsun të Turqisë.

Vajza e re me kufje në vesh po kalonte shinat e trenit dhe si duket nuk ka mundur të dëgjojë trenin 60 tonësh që vinte pranë saj.

Treni ka frenuar në momentet e fundit ndërsa vajza ka mundur të shpët ojë mrekullisht.

Pas marrjes në pyetje vajza e re theksoi se kishte vënë kufjet dhe nuk e kishte dëgjuar trenin.

E gjithë skena është filmuar nga kamerat e sigurisë dhe është pasqyruar masivisht nga mediat turke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *