Çfarë po ndodh në Përputhen, konkurrentja i hipën sipër kamionistit në studio


Konkurrentja e Përputhen Orsiola, gjatë një takimi në studio me Petron, ka ndezur situatën.

Gjatë takimit ajo tenton të zhveshë konkurrentin i cili i zënë në siklet nuk e lejon.

E gjithë situata provokuese ka krijuar shumë reagime edhe në rrjetet sociale.

Konkurrentja që në hyrjen e Petros në emision ka shprehur

interes ndaj tij dhe si duket po përpiqet që të fitojë vëmendjen e tij.

Nga ana tjetër ka patur edhe një debat shumë të fortë me Ildën, që ka degraduar në ofendime mes dy vajzave.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *