Sot feston ditëlindjen, ja se sa vjeç mbush ‘mbreti i basteve’


Sot është ditëlindja e të shumëkër kuarit të drejtnësisë, Ervis Martinaj. Martinaj mbush 40-vjeç, pasi ka lindur në 6 tetor të vitit 1982.

Sot ai është ndër personat më të përfolur të momentit, pasi rezulton i zhdunkur që prej 8 gushtit të këtij viti.

Pas deno ncimit të familjarëve për zh dukjen e tij, policia është vënë në ndj ekje të gju rmëve të Martinajt, por sot, ende nuk ka asnjë të dhënë për të, megjithëse kanë kaluar 2 muaj nga deno ncimi.

Kujtojmë gjithashtu se ai ka qenë një personazh mjaft i përfolur në vitet e fundit për shkak të pasurisë së tij marramendëse të vendosur prej pronësisë të “bas teve” dhe disa kri meve të kryera, ku dyshohet se ai është përfshirë.

Kujtojmë se më i fundit ka qenë një te ntativë për at entat e porositur nga Martinaj kundrejt Endrit Dokles, lajm që e bëri të ditur i pend uari i drejtësisë, Nuredin Dumani.

Ndërkohë ende nuk dihet nëse Martinaj po e feston këtë përvjetor, pasi nuk dihet ende nëse është gjallë apo i vde kur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *