Çfarë fati i zi! Shqiptari va. rroset i gja llë për një lopatë në Itali


Como – 40-vjeçari shqiptar Bardhi Ibrahimaj humbi je ten dy ditë më parë në Itali si pasojë e një aks. identi në punë. Ai nuk ka pasur kohë t’i shpë. tojë peshës që i ka rënë dhe është va. rro. sur i gjallë në gërmimin ku po punonte.

Kur ndihma arriti tek ai, duke e çliruar nga toka, nuk kishte më asgjë për të bërë. Aksi. denti ka ndodhur dje në orën 16.20 në një kantier rruge në lokalitetin Gironico, përgjatë via Giacomo Leopardi, në rrugën numër 35, ku po punohet për ndërtimin e një lidhjeje kanalizimesh.

Brahimaj, punonjës i Comedil Mangino të Olgiate Comasco, po punonte brenda gro. pës kur masivi i tokës u shkëput, rrës. hqiti drejt tij dhe nuk la rrugëdalje.

Mediat raportojnë se punëtorët po bënin një gërmim në kërkim të një tubacioni. Duke mos e gjetur, gërmimi vazhdoi përtej thellësisë së pritshme. Por sapo po përfundonte ndërhyrja, brenda gropës ra një lopatë…

Bardhi Brahimaj ishte jashtë dhe hyri në gropë për ta marrë.

Por papritur muret u she. mbën, duke e va. rro. sur dhe duke e shqiptarin në çast. Dy punëtorë dhe një kalimtar e kuptuan se çfarë po ndodhte dhe u përpoqën ta para. lajmëronin, por ishte tepër vonë. Shqiptari kishte hu. mbur jetën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *