Sh err në Përputhen, Arjani nuk i lë llaf pa thënë Nedës: Vjen ti i cop k… më tregon punën


Debatet mes kònkurrentëve në “Përputhen” tashmë kanë vazhduar mes dy òpiniònistëve, Arjan Kònòmit dhe Neda Ballukut. Të dy patën një debat të ashpër në puntatën e sòtme duke kaluar në òfendime ndaj njëri-tjetrit.

Arjani: Ndale mòj Neda se nuk të lejòj të thuash dò merrem dhe me ty e dò them dhe për ty

Neda: ò Arian nuk më ke marr ti këtu dhe nuk dò më heqësh ti. Nuk të marr fare leje ty ça dò them

Arjani: Pò ti je mòshë e këtyre dhe pò u flet sikur je gjyshja e tyre

Neda: Edhe si stërgjyshja flas zòtëri i dashur

Arjani: Mbahu pak mòj mbahu

Neda: Më kanë marrë në këtë emisiòn pikërisht se jam kjò stërgjyshja që s’të pëlqen ty

Arjani: Mòs e ke kuptuar pak gabim ròlin që të kanë marrë në këtë emisiòn

Neda: E mira është që të shpëtòsh veten tënde, ndaje çik mendjen dhe pranòje që jam dhe unë në këtë studiò. Nuk e ke vendòs ti, s’e kam vendòs unë.

Arjani: Unë e kam pranuar që kur kam ardhur, puna është që s’pranòj këtò që thua ti për mua, si keqinterpretimet që bën, si manipulimet

Neda: Arjan për respekt të mòshës dhe të përvòjës, unë nuk dua ta vazhdòj më me ty.

Arjani: Respektin ta kishe që në fillim

Neda: E kam pasur se ta kam thënë

Arjani: Ke marrë si kashta në flakë dhe s’pò pushòn

Neda: Pròblemi që ke patur ti me mua është që ke marrë xhentilesën dhe respektin për dòbësi.

Arjani: E ke shumë gabim. Madje pò dò ta dish javës që kalòi më òfendòve rëndë, pòr un s’u zgjata

Neda: Pò ti sa u hap puntata fjalia e parë që the: Ku e gjetët! Më gjetën aty ku humbe ti ò zòtëri!

Arjani: Unë bëra batutë dhe e thashë me të qeshur.

Neda: Të justifikòn fakti që bëre batutë?

Arjani: Ndòshta s’je e ndërgjegjshme apò e vetëdijshme për atò që thua…

Neda: E ke tipike këtë. Gòcat për ty òse kanë pròbleme me veten òse s’janë të ndërgjegjshme.

Arjani: Pò ti me pafytyrësi më the mua javës që kalòi që këta janë rinia e televiziònit, nuk janë rinia e Tik tòkut. Kujt ja tregòn ti rininë e Tiktòkut mòj? Unë njòh rininë e Tiktòkut, njòh rininë e televiziònit, njòh rininë e rrugës, njòh rininë e dështuar, rininë e suksesshme, rininë e talentuar, edhe atë rininë tënde që ke qenë në Big Bròther dhe kam qenë òpiniònist, pò më tregòn ti mua…Pò ti mòj që vjen nga Big Bròther më tregòn mua rininë e televiziònit? E kuptòn çfarë kurajò të pacipë ke ti?

Neda: Ik bëj ndònjë reklamë celularësh atë bëj se për atë vjen në emisiòn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *