Nipi I Enver Ho.Xhës Dhe Nusja E Tij Këngëtare Me Pushime Në Dubai, Asaj I Del She.Shit


Rezarta po zoi e lumtur në krahët e Ermalit. Rezarta Shkurta dhe bashkëshorti i saj, Ermal Hoxha, së fundi kanë udhëtuar për pushime.

Si shumë të fam shëm të tjerë. edhe ky ç.ift kanë zgjedhur që kësaj radhe të pushojnë në Dubai, nga ku

sollën pamjet e para.Në disa fotografi që i pu.blikoi në Instagram, Rezarta shfaqet e lumtur në përqafim të Ermalit, ku të dy duken si pëllumba të dashuruar.

Vlerat e larta të presionit në vend do të vijojnë të ndikojnë në motin e qendrueshëm. Parashikohen orë me diell dhe vranësira të larta shtresore.

Era do të fryjë me drejtim juglindje-veriperëndim e lehtë e në bregdet përkohësisht mesatare. Sipas SHMU valëzimi në dete i forcës 2 ballë.

Temperaturat parashikohen të pësojnë luhatje të forta gjatë ditës duke marrë tiparet e vërteta të një dite vjeshte:

në zona malore 5 deri 22°C

në zona e ulëta 12 deri 27°C

në zona bregdetare 13 deri 26°C


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *