I kthyer në një personazh viral, Hasbulla zbulon se sa miliona fiton nga rrjetet sociale


Hasbulla është “rusi i vogël” që të gjithë e kemi parë të shfaqet në rrjetet sociale me videot e tij të cilat nuk mund ti kalojmë pa qeshur.

Ai mund të duket si një fëmijë, por personazhi më i dashur i rrjeteve sociale Hasbulla Magomedov është në fakt 19 vjeç dhe duket si fëmijë pasi vu an nga mun gesa e hormonit të rritjes (GHD) ose si ndorma e ‘xhuxhit’.

Ai u bë veçanërisht i famshëm gjatë pa ndemisë Covid për përmbajtjet që postoi në Instagram dhe TikTok dhe për të qenë një figurë e rëndësishme në MMA.

Hasbulla shpesh shfaqet në krah të shumë luf tëtarëve të tjerë të famshëm, si Khabib Nurmagmadov, gjë që çoi në pse udonimin e tij “Mini Khabib”.

Ai gjithashtu tregon shpesh pasionin e tij për makinat, dhe shfaqet në postime duke bërë stërvitje, zë nka apo edhe duke gju ajtur me a rmë.

Ai tani ka mbi 2 milionë ndjekës, një vlerë neto prej 200 mijë dollarësh dhe pretendon se është më i famshëm se futbollisti Ronaldo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *