Histori motivuese, vajza nga Vlora tregon si e ѕhрë rfytyruan me асid


Për Vilma Dulen, vajzën nga Vlora që punonte si menaxhere e burimeve njerëzore pranë një call center-i Italian, mëngjesi i 27 gushtit 2013 duhej të ishte një mëngjes i zakonshëm si gjithë të tjerët.

Në të vërtetë, mëngjesi i asaj të marte do të ishte më i hidhur se aciidi që i shpuërfuytyroi fytyrën duke i rruez ikuar seriozisht shikimin dhe shkaktuar lëndime serioze në kraharor dhe krahë. Vajza e re do të slulmmohej rrugës për në punë nga një person i panjohur, duke shënjuar në këtë mënyrë edhe një ndër rastet e para të këtij lloj krlimi në vendin tonë.

Ajo ka dhënë edhe një intervistë , gjatë së cilës ka rrëfyer se pavarësisht peripecive që i është dashur të kalojë, se me forcë dhe vullnet ka ecur përpara. Pas largimit nga Shqipëria, Vilma iu nënshtrua 25 ndërhyrjeve kirurgjikale gjatë kohës që qëndronte në Francë. Ajo thotë se nuk do të kthehet në Shqipëri pasi autori nuk është arrlestuar dhe kjo e bën të ndihet e këlrclënuar.

Tani, ajo është kthyer në një shembull frymëzues. Ka hapur një ekspozitë të titulluar “Persona”, përmes së cilës dëshiron të përcjellë një mesazh shprese për të gjithë njerëzit që kanë vuajtur dhe kanë përballur dhu nën.

Mjaft shqiptarë përdorin martesa fallco për të rihyrë në vendet e BE pas espulsit që kanë marrë. Kjo martesë josh shpesh gra shqiptare, që janë të gatshme të bëjnë martesën në këmbim të parave, për t’ju dhënë këtyre personave mbiemrat e tyre.

Emisioni Breaking, ka intervistuar një zonjë nga Kavaja e cila tregon pse zgjodhi të bëjë këtë martesë dhe çfarë kërkon tani nga gjykata.

Zonja 50 vjeçare, tregon se ajo kërkon të divorcohet, por e ka të pamundur nga gjykatat. Gjykata kërkon fakte dhe një pej këtyre fakteve është foto nga shtrati.

‘E kam njohur para 3 vitesh. Ishte dhëndri im që ma ofroi. Ai kërkonte mbiemrin tim. Në këmbim ai më dha 1 milion lekë. Unë e bëra për arsye ekonomike.

Personi është dakort që të ndahemi. Kam bërë 10 seanca gjyqësore. Më kërkojmë unazat shtëpinë, shtratin ku ke fjetur.

Burri është ndarë nga jeta, ka 10 vjet. Kam fëmijët. Unë dua nga gjykata vetëm shkurorëzim. E bëra gabimin tani dua zgjidhje’ tregon gruaja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *