Habit Orsiola e ‘Përputhen’: Unë ia marr të dashurin kujt të dua!


Hyrja e dy vajzave të reja në “Përputhen” ka sjellë dhe debate. Vajzat që u bënë pjesë e programit

të dashurisë janë shoqe të ngushta dhe njëra prej tyre u shpreh se nëse shoqja pëlqen njërin nga djemtë, tjera nuk do vazhdojë më me të.

Pikërisht kjo gjë shkaktoi debat dhe mes vajzave që replikuan ishte dhe Orsiola.

“Unë kujtdo mund t’ja marr të dashurin nëse nuk e kam shoqe. Ama shoqen e respektoj, nuk i them

maje ti pëlqimin. Unë këtu s’kam ardh me shoqe, ti ke ardh me shoqen tate”, i tha Orsiola Irisit, vajzës së re.

Habit Orsiola e ‘Përputhen’: Unë ja marr mashkullin kujtdo!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *