Aspak normale, shoferi i dehur del nga makina në mes të rrugës dhe bën për spital efektivin e Rrugores


Një ngjarje aspak normale është regjistruar pak pas mesnatës ku gjatë një kotrolli rutinë në Orikum, një shtetas i ka dhënë da jak policit të qarkullimit rrugor.

Sipas informacioneve paraprake mësohet se disa shtetas të cilët kanë qenë nën efektin e alko olit janë ko fliktuar me patrullën e policisë në Orikum.

Për pas ojë efektivi ka përf unduar në spi tal, ndërkohë menjëherë është nda luar personi që i dha “da jak” policit të qarkullimit rrugor.

Nuk dihen detaje të tjera, por vetëm në Shqipëri ndodh që një person të bëjë këtë gjë ndaj një punonjësi të shtetit, pavarësisht se është një sektor shumë i kr itikuar.

Eshtë e vërtetë që policia jonë lë për të dëshiruar, sidomos efektivët e Rrugores që në shumë raste lënë për të dëshiruar me perfomancën e tyre, por kjo që ka bërë ky zotëri nuk është aspak normale.

Këtu shumë njerez nuk kanë më fri kë dhe mendojnë se mund të bëjnë cfarë të duan, fjala ‘shtet’ apo ‘polici’ këtyre personave nuk iu hynë fare në vesh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *