Mos blini me zbardhues, me këtë përbërës rrobat tuaja do të jenë të pastra si bora


Dëshironi që rrobat tuaja të jenë të bardha? Keni provuar një sërë mënyrash por pa rezultat? Në

vend të zbutësit të rrobave, merrni një përbërës nga kuzhina. Bëhet fjalë për limonin. Procedura

është e thjeshtë: Duke e përdorur në lavatriçe, rrobat tuaja do të jenë më të bardha se kurrë. v

Kur vendosni rrobat e bardha në lavatriçe, shtoni një çerek ose gjysmë filxhani lëng limoni në

vend të zbardhuesit. Limoni në ujë të nxehtë do të bëjë mrekulli. Nëse keni një veshje të

preferuar që ka humbur ngjyrën e saj të bardhë, përdorni vetëm limon dhe do të mrekulloheni nga rezultati.

Mos blini me zbardhues, me këtë përbërës rrobat tuaja do të jenë të pastra si bora


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *