Deputeti nxjerr sek retin që nuk pritej për Donaldin: Ai është një hiç në krevat (VIDEO)


Ish-deputeti dhe gazetari Milaim Zeka është shprehur se Donald Veshaj nuk është gjë as në raportet me femrat.

“ Jam i sigurt që ai as marrëd. hënie nuk di të bëjë. Se unë nuk kam bërë marrëdh. ënie me Donaldin, nuk e di a di apo nuk di.

Por problemi ka qenë mënyra si është sjell ai në Big Brother me Beatrix, më ka lënë të kuptoj që ai njeri nuk di as të dojë, as të sillet”, është shprehur Milaim Zeka.

“Nëqoftëse kërkoj falje publike, nëse Beatrix nuk ka qenë pjesë e lojës teatrale. Se dhe Beatrix për mendimin tim nuk ka pasur shumë reagim normal.

Po të kishte ndodhur një dashuri e atyre përmasave që është transmetuar përmes lojës së BBV, jam i

bindur që ato të dy do të ishin akoma bashkë.”, ka thënë gazetari i njohur në një intervistë për Glamour Zone.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *