Iu mori jet en dy motrave me të cilat kishte lidhje int ime, merret vendimi dra stik për autorin


Përparim Ademi, autori i vrasjes së dy motrave në Astir, i cili kishte lidhje inti me, është dë. nuar me bur .gim të përjetshëm.

Ngjarja ndodhi paraditen e 31 dhjetorit 2020, ku Ademi ekz ek .utoi me automatik bashkëjetuesen e tij Kristina Bardhi dhe motrën e saj Zhaneta Metani brenda banesës së tyre në zonën e Astrit.

Nga hetimet ka rezultuar se 59-vjeçari nuk pranonte ndarjen nga dy motrat me të cilat kishte një lidhje jashtë martesore.

Në dosjen e të rëndë, ku thuhej se autori Përparim Ademi ka marrë pe .ng Zhanetën një ditë para se ta vr .is .te, bashkë me të motrën,

si dhe e ka kër .cën .uar që të rikthehej me të. Siç citohet në dosje, Ademi i ka kërkuar Zhanetës që të ndahej nga i dashuri dhe e ka çuar në një hotel, ku edhe kanë kryer marrëd hënie .

“Më datë 30.12.2020 në mëngjes, ka shkuar poshtë pallatit të Zhanetës dhe aty e ka pritur nga ora 06:00 e mëngjesit, kur ajo del për punë. Më pas, ai deklaron se e ka marrë nën e një thi .ke, që kishte me vete,

dhe e ka futur në një makinë tip “Volkswagen Tiguan”. Nga aty e ka çuar në Kërrabë, nga rruga e vjetër e Elbasanit, dhe atje kanë ndaluar në një vend pranë lapidarit nja 500 metra më lart, dhe kanë biseduar,

duke dashur ta detyrojë të kthehej prapë me të, dhe të shkëputej nga ai person. Përparimi deklaron se një moment Zhaneta u duk sikur ka pranuar. Më pas, ai i ka thënë të shkonin në një hotel dhe të flisnin aty. Më pas, kanë shkuar në hotel, ku dhe kanë kryer dhe marrëd h ënie me dëshirën e saj, pa përdorur dhu .në ndaj saj në asnjë moment”, thuhej në dosje.

Më tej, në dosje thuhej se; “Në darkë, kur Përparimi ka qenë në shtëpi e ka marrë në telefon motra Kristina dhe Zhaneta, duke më thënë që kisha , e Zhanetën. Për këtë arsye, do më bënin den oncim,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *