“Le të martohen, të duhen, të q****’”, Bruno reagon pasi u tha se Ana është në prag të dasmës


Ana e Përputhen ka treguar tek Ftesë në 5 se është veshur nuse për t’i bërë qejfin vjehrrës dhe është në një marrëdhënie që së shpejti kurorëzohet me dasmë.

Pas kësaj deklarate, ish i dashuri i saj, Bruno, është futur Live në Instagram.

Një pyetje ishte; a ishte në një lidhje, dhe ai nuk ka ngurruar të tregojë se po e ka një femër.

Ndërkohë ka pasur reagime të shumta për deklaratën e Anës, ku një mes tyre ka qenë:“A do shkosh në

dasmën e Anës?”, e ai nuk ka ngurruar të thotë: “Le të martohen,të lidhen, të q**** ç’punë kam unë me ta”.

Edhe pse ka përmendur këtë që është meme u duk se Brunos i ka djegur paksa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *