Sot ben 70 vjec! Koha kur Fatos Nano i thoshte Metes, shko te zγra merr t..ngαt qe harroi Monika Kryemadhi (pamje)


Sot në rubrikën e “Dikur” do të kthehemi 19 vite pas në kohën kur Forumi i Eurosocialistëve festonte në Qendrën Kombëtare të Kulturës në Tiranë.

Kryetarja e LSI-së sot, Monika Kryemadhi, në atë kohë kryetare e FRESSH, kërcen dhe dëfrehet me Fatos Nanon.

Ndërsa përballë tyre ndodhet presidenti i sotëm, në atë kohë kyeministër, Ilir Meta, sigurisht jo me linjat e aktuale, por që herë pas here kthen kokën nga Nano dhe Kryemadhi.

Meta i afrohej Nanos duke qeshur dhe Nano i thoshte shko te zyra se Monika ka harruar tan.gat aty.

Njeri pa karakter nuk e dim si Iene keta njerz Te qeverisin a ka kund drejtsi

Eshte nje shprehje popullore :Jepi gishtin te merr doren.Jepi doren te merr krahun.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *