Ruajtja e traditave në Shqiperi/ Xhaxhai i sjell cjapin dhuratë nipit në dasëm


Në kohët e sotme kur teknologjia apo mënyra “moderne” e jetesës po na largon gjithmonë e më tepër

nga traditat, është vështirë të shohësh video kaq të bukura dhe interesante si kjo që po ju paraqesim në vijim.

Në një dasëm të bërë ditën e djeshme në Rrajcë të Prrenjasit, xhaxhai i sjell si peshqesh nipit që po martohej një cjap.

Atmosfera është tepër e ngrohtë dhe dasmorët duartrokasin xhaxhain që sjell cjapin si peshqesh nën ritmin e daulleve.

Më pas xhaxhai ia merr valles me një shami të kuqe duke e ndezur akoma më tej situatën.

Ruajtja e traditave në Shqiperi/ Xhaxhai i sjell cjapin dhuratë nipit në dasëm


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *