Humbi jeten te llixhat në Elbasan: 34 vjeçari dhe shoku i tij ishin futur pa leje në vaskë, ishin të dehur


Në llixhat e Elbasanit u regjistrua një ngjarje rende me një vik timë.

Ky i ndjeri i identifikuar si Alban Pashollari kishte shkuar bashkë me sho kun e tij në ujërat termal të këtij qyteti.

Mësohet se i ndjeri bashkë me mikun e tij kanë hyrë pa leje në pishinat e llixhave.

Ndërkohë për mediat, frekuentuesit e tjerë të llixhave të cilët kanë qenë prezentë në momentin e , thonë se shprehen se i ndjeri bashkë me shokun e tij kishin mbushur vaskat vetë me rubinet dhe se ishin të de hur.

“Kanë pirë birra bashkë me shokun e vet. Ndërroi jetë rrugës për në spital, ai ka hyrë bashkë me shokun, hapën rubinetët dhe mbushën vaskat”-tha një nga frekuentuesit e llixhave.

“Bërtiste një burrë, ndihmë, diku ora 9 e gjysmë. Dolëm më pas kishte ardhur policia. Nuk ka të drejtë një njeri i rrugës të futet në pronë pa leje, është e padrejtë”-u shpreh një tjetër.

Frekuentuesit e llixhave thonë se nga ora 9 e darkës kanë dëgjuar ulë rimat e një burri që kërkonte ndihmë.

Ndërkohë Pashollari mësohet se është asf iksuar në ujërat termalë, është nisur në spital, por ka vd ekur për shkak të gjendjes së rëndë shëndetësore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *