E fundit! Qytetet ku do të g0dasë! Bashkia jep al4rmin e kuq: Po vjen stuhia


Moti në fundjavë do të bëjë një kthesë të fortë.

Bazuar te raportimet e meteorologëve, bashkia e Lezhës ka ngritur al4rmin e kuq duke u bërë thirrje qytetarëve për kujdes maksimal.

Bashkia ka vendosur në dispozicion edhe një numër telefoni nëse keni nevojë.

“Njoftim i rëndësishëm. Sipas parashikimeve te motit parashikohet që në fundjavë do ketë reshje të

dendura në territorin e Bashkisë Lezhë që mund të krijojnë probleme të ndryshme deri me rreziqe përmb tjesh dhe rrëshqitje.

Ju bëjmë me dije se grupi i emerg jencave pranë Bashkisë Lezhë ka siguruar te gjitha mjetet e nevojshme

dhe ndodhet në gatishmëri të plotë 24h. Për çdo nevojë jeni të lutur të telefononi në numrin e telefonit: 0683312049” njofton bashkia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *