Ngjarje e rëndë/ Nusja dhe burri bëjnë për spi tal vjehrrin dhe vjehrrën


Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Trikala të Greqisë, ku një çift i moshuar ka den oncuar në polici të birin e tyre dhe nusen për .

Çifti i të moshuarve ka përfunduar në spital, si pasojë e lë ndimeve të rën da trupore, pasi i biri dhe nusja i rra hën pa mës hir ë.

Mesa duket kjo nuk ka qenë hera e parë që të moshuarit janë nga nusja dhe djali, pasi kjo ka ndodhur dhe në të kaluarën sipas tyre.

Mediet greke raportojnë se shkak i dyshohet të jenë mosmarrëveshjet për çështje pronësie.

Ndërkohë mësohet se nusja dhe djali i çiftit rezultojnë të zhdu kur që prej ditës së premte, 9 shtator, me autoritetet greke që janë vënë në kërkim të tyre.

Ngjarje e rëndë/ Nusja dhe burri bëjnë për spi tal vjehrrin dhe vjehrrën


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *