E rende ne qytetin shqiptar! Fton dhendrin ne shtepi, dhe e qe llon me ka llash dinakerisht (Video)


Për qejf e thirri në shtëpinë e tij por një person nga Lutogllava e Pejës po dys hohet se ka pr erë në besë burrin e motrës së tij pasi e pIa goi prapa shpinës të shtunën mbrëma.

44 vjeçari duke u shtir si i vde kur, kishte arrit që i gja kosur të ik nga aty për të kërkuar shp ëtim.

Policia bastisi shtëpinë e të dyshuarit dhe konfiskoi një A K47. I pan dehuri që ngarkohet për tentim në mënyrë dinake bashkë me e dyshuar, njëherë iku e pastaj u vetëdo rëzua.

A.G u dërgua fillimisht në spitalin e Pejës e prej aty në QKUK dhe sipas gruas së tij është jashtë rre zikut për jetë.

Ajo të dielën i tha Klanit se vëllai pas ngjarjes ishte personalisht dhe atë me fëmijë e dërgoi në shtëpinë e tij në Lutogllavë.

Sipas saj, kon flikte të mëhershme mes familjeve nuk kishte kurrë, dhe pIa gosja e të shoqit u bë në mënyrë aksi dentale nga vëllai, gjë që e ka deklaruar edhe në polici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *