Tron ditet Ardit Gjebrea! Vjehrri nxjerr thi kën për të vr.a rë dhëndrin në mes të emisionit


Të ftuar tek “Shihemi në gjyq” kanë qenë Shkëlqimi së bashku me nënën e tij Sheje e cila i kërkon të birit të kthejë nusen në shtëpi. Nusja i është larguar pas një zën ke mes tyre. Ajo filloi punë në një lokal e mesa duket kjo gjë u bë dhe shkaku i grindjeve në shtëpi.

Shkëlqimi tregon se ka ardhur i vjehrri tek shtëpia dhe ka tentuar ta the rë me .

Eni Çobani: Pse kjo punë ka sjellë këtë problematikë. Shkëlqim për çfarë ishte kjo punë probl ematika që solli më pas deri në urdhër mbro jte dhe tani në divorc? Ti do ta heqësh nga puna në qoftë se e merr?

Shkëlqimi: Jo, unë nuk e heq nga puna.

Shkëlqimi tregon se në Gjermani ka pasur një kon flikt me një fshatarin e tij dhe gruaja e ka takuar këtë person pa dijeninë e tij dhe ka folur me të. Ai e mori vesh dhe filloi deb ati.

Shkëlqimi: E mora vesh nga djali.

Eni Çobani: Çfarë të keqe ka që ajo foli me të?

Shkëlqimi: Asnjë gjë të keqe, unë madje jam ulur tek ballkoni dhe i kam thënë bravo grua të paskam besnike. Mirë këtë, po tek puna çfarë më bën? Se ti po takon ha smin. Si i bie ky muhabeti. I mora prindërit e saj në telefon, i thashë hajdeni këtu, kështu, kështu jo të bijë. Ikën, iku të nesërmen në punë, pastaj sjell të atin me makinë , të vëllain e të ëmën. Erdhën tek shtëpia, i thashë juve mbrëmë erdhën, çne sot prapë tek shtëpia? Ka ardhur nga 9 pa një çerek të darkës. I thashë mirë se erdhëm, ai tek shkallët më nxori thi kën e desh më çau.

Eni Çobani: Vjehrri e bëri këtë veprim, kishte thi kë me vete për të të ty?

Shkëlqimi: Po. Rudina ka dalë para të atit dhe i tha baba çfarë bëre.

E ëma i kërkon Shkëlqimit që ta falë Rudinën dhe t’i lutet që të kthehet në shtëpi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *