E fundit! Ak sident në rrugën e Arbrit , nëna dhe fëmija përfundojnë në humnerë (Pamje)


Një aks ident është shënuar pak më parë në rrugën e Arbrit në fshatin Shkallë të Xibrit.

Një automjet tip veturë ka dalë nga rruga në vendin e quajtur “Ura e Spates”.

Sipas dëshmitarëve në vendin e ngjarjes mjeti që po vinte nga Klosi është përpl asur fillimisht me hekurat e urës e më pas ka përfunduar poshtë.

Mësohet se drejtuesja e mjetit ndodhej në të bashkë me një fëmijë.

Fatmirësisht ata kanë pësuar vetëm lëndime ndërsa janë dërguar në spital për të marrë ndihmë mjekësore.

Në vendin e ngjarjes ka mbërritur policia për të zbardhur shkaqet e vërteta të aks identit që për pak nuk u kthye në tr agjedi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *