Ervisi i zhdu kur! Stresi shkon në va rrin e Brilant Martinaj, dhe ben veprimin prekes


Stresi ishte një nga miqtë më të ngushtë të Brilant Martinajt, i cili u vr a më 17 korrik në mbikalimin e Fushë-Krujës bashkë me dy miqtë e ti, Diklen Vatën dhe Besmir Hoxhën.

Së fundmi, reperi ka shkuar në va rrin e 23 vjeçarit dhe ka shpërndarë një foto në rrjetet sociale.

“M’ka marrë malli aq shumë sa vetëm ti e di se sa vllai im i vogël” – shkruan Stresi.

Kujtojmë se Brilant Martinaj u bashkë me miqtë e tij dhe dy shohet se kjo ishte një

go ditje për kushëririn e tij, Ervis Martinajn, i cili sot është zhd ukur dhe dyshohet se është vr arë.

Ervisi i zhdu kur! Stresi shkon në va rrin e Brilant Martinaj, dhe ben veprimin prekes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *