“Kishte dy muaj pa pirë ilaçet”, flet mamaja e Elmas Kaliajt: Donte ta the rte gruan se ashtu ia dha truri, s’e mbanim dot


Mersine Kaliaj, nëna e 55-vjeçarit, Elmas Kaliaj i cili pla gosi me gruan e tij dhe fqinjin që ndërhyri për të shmangur , ka treguar se djali i saj vu an nga probleme të shëndetit me ndor dhe kishte rreth dy muaj pa pirë ilaçet.

Sipas të moshuarës, Elmasi donte të the rte bashkëshorten e tij, Shkëlqime Kaliaj dhe s’mund ta mbanin dot. Ajo shton më tej se i biri nuk ka patur zë nka më parë me bashkëshorten e tij.

“Donte ta th erte, bam-bum, s’mund ta mbanim. Djali kishte kaluar, kishte nja 1-2 muaj pa i pirë ilaçet.

Kur i pinte ishte mirë, por nuk donte t’i pinte më. Donte të th erte nusen, se ashtu ia dha truri. S’kanë pasur she rre, e zënka. Fëmijët s’dinë gjë, janë në punë”, tha ajo.

Ngjarja ndodhi mesditën e sotme në lagjen “Dyle Haxhiri” në Elbasan. Elmas Kaliaj sul moi me bashkëshorten

e tij dhe fqinjin e tyre, Enver Sula, i cili ndërhyri për të shpëtuar gruan. Dy të pla gosurit janë transportuar në spital dhe ndodhen jashtë rre zikut për jetën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *