93-vjeçari shqiptar që e nis ditën me një dopio raki, u martua para dy vitesh për herë të tretë, bën punët e shtëpisë dhe del xhiro me makinë


Tun Lusaku është një 93-vjeçar nga Gjakova, i cili në vend të kafes, e nis mëngjesin me raki. Ai jeton vetëm, edhe pse para dy vitesh është martuar për te tretën herë.

Megjithatë, telefonatat e djemve të tij që jetojnë jashtë shtetit nuk mungojnë asnjëherë. Në një intervistë për emisionin e mëngjesit në T7 në Kosovë, 93 vjeçari thotë se pasi bën punët e shtëpisë, del dhe e xhiro me makinën.

Gjatë intervistës i moshuari, tregon për momentin kur mori patentën, teksa sugjeron që të gjithë të rinjtë të respektojnë rregullat rrugore.

Në vend të kafes, mëngjesin e nisë me dy gota raki.Pas tyre, Tun Lasku kujdeset që të ushqejë edhe dy qentë e tij që e shoqërojnë kudo.

93-vjeçi nga Smaqa e Gjakovës më shumë jeton vetëm, ani pse para dy vitesh është martuar për herë të tretë.Megjithatë, telefonatat e djemve të tij që jetojnë në mërgim nuk mungojnë asnjëherë.

Në një intervistë për emisionin e mëngjesit në T7, #Gjesi, 93 vjeçari thotë se me t’i kryer punët e shtëpisë, del dhe e vozitë veturën që e ka shumë për qefi.Gjatë intervistës i moshuari, tregon për momentin kur edhe e mori patentë shoferin.

Ai sugjeron që të gjithë të rinjtë të respektojnë rregullat e komunikacionit.Për të mësuar më shumë rreth jetës së Tun Lasku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *