U sëmurë papritur, shqiptari vd es para syve të kolegëve në Itali, ishte baba i tre fëmijëve


Një 38-vjeçar shqiptar në Itali ka humbur jetën pasditen e djeshme në spitalin Santa Chiara të Trentos.

Sokol Mazija pak orë më parë ishte goditur nga një sëm undje teksa ishte duke punuar në një kantier, ku ai u rrë zua papritur në tokë dhe kolegët e tij menjëherë dhanë ala rmin.

Megjithëse u transportua direkt me helikopter në gjëndje shumë të rëndë drejt spitalit, për fat të

keq 38-vjeçari nuk arriti të mbij etonte dhe disa orë pasi mbërriti në Santa Chiara, zemra e tij ndaloi.

“Është një makth nga i cili nuk mund të zgjohemi. Tani prehu në paqe, diell. Të gjithëve do të na mungosh”.

Këto ishin fjalët e disa miqve të punëtorit 38-vjeçar Sokol Mazija, i cili jetonte në Vigolo Vattaro. Sokoli ishte i martuar dhe baba i tre fëmijëve të vegjël.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *