Lindën të kapura prej dore ja sa janr rritur sot dy binjaket që habitën botën, do mbe teni pa fjalë


Të gjithë i mbajnë mend dy binjaket të cilat në momentin e lindjes ishin të kapura për dore.

Ato që nga lindja qëndruan afër njëra tjetrës, e kapja e dorës rezultoi edhe ndër vite.

Tashmë Jenna dhe Jillian jane rritur dhe janë po aq të lidhura me njëra-tjetrën si në ditën e parë.


Kapja e dy motrave dorë për dore i emocionoi të gjithë të pranishmit në spital, por edhe të

gjithë ata që u njohën me fotografinë e dy vogëlusheve por shikoni se si duken ato sot.

Lindën të kapura prej dore ja sa janr rritur sot dy binjaket që habitën botën, do mbe teni pa fjalë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *