Lajm i BUJSHEM! Arrihet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë


Shqipëria dhe Anglia kanë nënshkruar një marrëveshje për dëbimin e emigrantëve shqiptarë pa letra dhe të atyre që janë përfshirë në vepra kr iminale.

Marrëveshja e re është firmosur nga ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi,

dhe sekretarja britanike për punët e brendshme, Priti Patel.

Kjo përshpejton dëbimin e shqiptarëve pa leje qëndrimi në Angli apo atyre që përfundojnë dënimet me b urg.

Lajm i BUJSHEM! Arrihet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë

Njohja e pensioneve me Greqinë, vjen lajmi i shumëpritur nga qeveria shqiptare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *