Iku Në Gjermani Për Një Jetë Më Të Mirë , 22-Vjeçarja Qan Kur E Tregon: Ta IIen Me Mua Se Mbaj Shami Dhe Besoj Te Allahu


Shkoi në Gjermani për një jetë më të mirë , 22-vjeçarja qan kur e tregon: TaII en me mua se mbaj shami dhe besoj te Allahu

Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka kaluar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse beson te Allahu edhe familja e saj.
Gyms more popular than ever in Germany

Vajza e re vjen nga një familje që ka besim mysliman. E reja tregon se për këtë gjë paragj ykohet shumë herë në Gjermani.

Me loot në sy ajo ka treguar për ”Bild” se nuk e kanë lejuar të futet në një palestër për t’u stë rvitur. Vajza ka thënë:

Palestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendosja do filloja apo jo. Por ata patën një pr oblem me mua dhe ajo ishte shamia ime.

Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe përse besoj te Allahu. Qav a shumë, nuk është hera e parë që më nd odh.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *