‘Ç’na gjeti’, pamjet kur gruaja në Pogradec mëson se i shoqi vr au bashkëfshatarin


Bashkëshortja e autorit të marrjes se jetes në Pogradec e mësoi prej mediave ngjarjen e rë ndë.

Vr as ja me e 65-vjeçarit Safet Yskollari në fshatin Gështenjas të Pogradecit dys hohet se ka ndodhur pas konfl ikti për një gardh mes dy fqinjëve.

“Ka vde kur ë? Obobo ç’na gjeti”, tha gruaja ndërsa u largua e sho kuar nga kamerat.

Edhe djali i autorit tha se nuk dinte gjë dhe se e ka kërkuar gjithandej të atin.

Ata treguan se policia kishte shkuar në shtëpi, por nuk dinin gjë për vde kjen e bashkëfshatarit. Gruaja tha se edhe më herët kishin pasur gri ndje për arën.

“T’i rrojnë fëmijët, tani çfarë të bëj unë? Ku di gjë unë i varfri?” u shpreh djali i autorit.

Burime bëjnë me dije se autori Fatos Manellari, i cili është ende në arr ati, kurohet nga depr esioni.

Ngjarja u shënua rreth orës 17:50 të së mërkurës. 65-vjeçari ndërroi jetë në spital pas pla gëve të marra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *